11 Januari 2020

Certificaat Onychopathie en Pathologie van de natuurlijke nagels. Tijdens deze cursus zijn wij dieper op in de kennis gegaan over nagelziekten, maar ook hoe nagelafwijkingen kunnen ontstaan. Ook het praktijk gerichte kwam aan bod hoe deze te herkennen, behandelen en hoe eventueel te handelen. 


             

8 December 2019

Certificaat Russian Almond & 3D French  de nieuwe hipe van eind 2019 begin 2020  Een leuke en leerzame dag training gehad. Natuurlijk om als aanvulling aan te bieden in mijn salon. Nu eerst even flink trainen! Binnenkort word deze techniek als behandeling aangeboden en zal de prijs hiervan worden bepaald.  


 

 29 mei 2019

Certificaat Anatomie en Pathologie van de natuurlijke nagels. Dit certificaat getuigd over mijn kennis van de opbouw en ontstaan van de natuurlijke nagels. De zenuwen en slagaders die er door lopen, maar ook hoe nagelafwijkingen en ziekten zoals bacteriën,  schimmels en gisten hun weg vinden op en onder onze nagels. Ook over hoe wij niet alleen als nagelstylisten, maar ook als particulier allergieën en irritaties door chemicaliën kunnen ontwikkelen maar vooral voorkomen. 


 

3 - 7 december 2018

Certificaat Kerst Marathon Nailart

Tijdens de 5 daagse online Kerst Marathon Nailart training heb ik nog meer leuke Nailart technieken leren toepassen. Thema: Kerst nagels  


 

27 augustus 2018

Certificaat Secret of Gel Designs. De naam zegt het al. Een workshop met diverse nailart technieken met Gel Polish. Dit was een mooie aanvulling op mijn behaalde certificaat van CND™ Shellac™ Secret of Succes 


 

8 mei 2018

Certificaat IBX SYSTEEM 

Tijdens de cursus geleerd hoe de nagels na uitvoeren van een ManiCurette te herstellen, versterken en te beschermen met het IBX Systeem. De cursus werd afgesloten met een online theoretische examen en een praktijk toetsing op locatie. Hiermee is de salon een IBX gecertifeerd Salon.


 

10 februari 2018

Certificaat IBX Boost & Minx coat 

Tijdens de IBX Boost training geleerd hoe de natuurlijke nagels na een ManiCurette te verstevigen met IBX Boost (soak off gel)  en scheurtjes te repareren met Minx coat. 

 

** overige certificaten vóór 2018 kunt u indien gewenst inzien in de salon. 

 

Locatie

  • Leeuwstraat 33 (ingang achterom)
    1338 BK Almere-Buiten

Contact

  • +31 616866183
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Di - Do 10:00 - 16:00 uur
  19.00 - 22.00 uur
Vrij - Za 10.00 - 16.00 uur 
Zo - Ma - Wo Gesloten

Follow Me

Facebook / Instagram

YouTube / Pinterest